nol derajat

Temukan Raihlah Hiruplah Segarnya…

Sling Shot

with 10 comments

it’s the first time i saw sling shot *bu tika correction.. thanks*
no light, no flash, high iso, not enough aperture, damn my hand was shaking!! ~x(

Written by Rido Zaen

August 4, 2008 at 1:01 am

Posted in Landscape

10 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. weiz pohonnya keren banget dah
    (leh, ini ada yg naik ya sling shot nya?)

    arkofmind

    August 4, 2008 at 1:38 am

  2. pas banget momentnya neh pan… tapi sayang, kurang lighting jadi shaking

    Senteleng Gonjet

    August 4, 2008 at 5:12 am

  3. pelit ah…

    imam

    August 4, 2008 at 8:17 am

  4. Wah2… kurus sih lo! Makanya tangannya bergetar. Payah bawa kamera kecil gitu aja udah keder. Untung kameranya bagus, jadinya lumayan deh tuh gambar. Kaya ketapel nyangkut di pu’un kelapa.

    l3ciel

    August 5, 2008 at 1:43 am

  5. bukan kameranya men…. the man behind the gun

    senteleng gonjet

    August 5, 2008 at 1:51 am

  6. ahhh ga guna pake kamera 8 juta, gambarnya masih jelek, motret jelek sih mukanya…

    wmonou

    August 5, 2008 at 1:57 am

  7. sayang ketutup puun do!!point of view nya ketutup deh

    yoansoraya

    August 5, 2008 at 2:00 am

  8. bukannya namanya sling shot ya? CMIIW…

    tiiikaaa

    August 5, 2008 at 2:34 am

  9. kata topan swing shot bu

    senteleng gonjet

    August 5, 2008 at 2:44 am

  10. sorry do, tapi taunya di comment ku pertama bener kok huahaha…

    arkofmind

    August 6, 2008 at 12:07 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: